On our way to Costa Rica en Panama


Nog een paar daagjes en we gaan er weer vandoor. Ditmaal zijn Costa Rica en Panama onze bestemmingen waar we veel van verwachten. Zoals gebruikelijk hebben we niet de gebaande paden bewandeld om onze reis te regelen, maar na grondige research zelf de reis samengesteld waarbij we gebruik hebben gemaakt van een Costa Rica expert die ons voorzien heeft van do’s and dont’s en uiteindelijk geholpen heeft met het contracteren van gidsen en reserveren van kamers. Donderdag 5 september vliegen we met de KLM via Panama City naar San Jose de hoofdstad van Costa Rica waar we een nachtje verblijven.

Costa Rica bestaat voor een groot deel uit Regenwoud dussssss het zal her en der wel een natte bedoening worden. De regenjasjes gaan mee en aangezien er niet overal stroom is zal dit jaar een heuse PowerMonkey Extreme meegomen worden om alle apparaten van de broodnodige zonne-stroom te voorzien. Voorzien van GoPro en nieuwe Camera trekken we het regenwoud in hopelijk zien we leuke beestjes zoals tapir’s luiaards en quetzal’s en pijlstaartgif kikkertjes. Naast regenwoud staan ook vulkanen, stranden, indianenstammen, het Panama kanaal en zeilen in de San Blas archipel op het programma…een lekker vol reisschema !

Tja en als je dan richting het oerwoud gaat wil je wel beslagen ten ijs komen, dus de reisapotheek met deet, tekentang en aspivin is uitgebreider dan anders en ook de apparatuur om te filmen en te fotograferen is gechecked.

Tja traveling light noemen ze dit20130902-173333.jpg

Categories: Costa Rica, reizen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: