March in Bondi, sweet memories

Precies 700 dagen na het vertrek van ThoLau zetten de Wormholetraveler en Ibu Marina voet aan Wal in Sydney en sluiten ThoLau eindelijk weer in hun armen. Vijfentwintig dagen hebben de Traveler en Ibu Marina Sydney en omgeving kunnen verkennen en zijn onderdeel geweest van het leven van de avonturiers. Ze hebben kennis gemaakt met hun leven ‘down under’ en hebben mogen genieten van het Bondi strandleven en de ‘no worries’ cultuur.

Natuurlijk maakte de natuur een belangrijk onderdeel van deze travel uit en ook nu weer blijkt Natura Artis Magistra van toepassing. Sydney heeft vele gezichten en de Traveler heeft geprobeerd daar zoveel mogelijk van te laten zien. De Traveler gaat zeker terugkomen want Australie is nog niet volledig door hem ontdekt.

De Wormholetraveler sluit het boek dat reizen heet en kijkt met verwondering terug naar dat mooie fascinerende land dat Australie heet.

Leave a Reply