Zuid Afrika here we come!

Het laatste weekje is ingegaan voordat we op weg gaan naar Zuid Afrika waar Laurence ons zal opwachten. Zij is eigenlijk de aanleiding dat wij richting deKaap gaan. Haar half jaar stage is teneinde en wij dachten dat het een goed idee was om met Yannick en haar een tour d’Afrique te maken.

Zo’n laatste weekje kenmerkt zich altijd door een hoop stress omdat al het zakelijke werk nog effe gedaan moet worden, er ingepakt moet worden waarbij vooral handige dingen niet vergeten mogen worden en last but not least het huis schoon opgeleverd dient te worden voor eventuele bezoekers. Kortom een dynamisch gebeuren in huize Enting Vasenna !

20120624-145745.jpg

2 thoughts on “Zuid Afrika here we come!

  1. Indrukwekkende outfit ! Opvouwbaar dubbelloops jachtgeweer paste niet meer op de vensterbank?

Leave a Reply