Down Under

The wormholetraveler is zijn spulletjes weer bij elkaar aan het rapen. Niet alleen moet alle electronische gear mee om met de wereld verbonden te blijven, ook worden Nederlandse lekkernijen  ingepakt om aan de Nederlanders overzee te overhandigen, natuurlijk nemen we daarbij het risico om in de documentaire Border Security te figureren maar dat mag de voorpret niet drukken.
En last but not least wordt de Tilley Hat ingepakt die teruggeven zal worden aan de rechtmatige eigenaar, maar daarover later meer.

Deze keer gaat het richting ‘Down Under’. Via stopovers in Dubai en Singapore zal er in 24 uur naar Brisbane gevlogen worden, gelukkig heeft de Wormholetraveler niet veel slaap nodig en kan hij een respectabel aantal filmpjes bekijken.

Het reisgezelschap bestaat deze keer uit de Traveler en Marina en in Brisbane zal Laurence zich bij de groep aansluiten. In drie weken tijd zullen de Northern Territories en Queensland verkend worden. In the Northern Territories is het monsoon season aangebroken en in Queensland staat de zomer op beginnen. Kortom aangename temperaturen afgewisseld met een buitje tegen het stof .Aangezien Australie 7,5 miljoen vierkante km groot is zal er veel verplaatst worden per vliegtuig, incidenteel met een 4wd en af en toe per boot. Ook deze keer zal de Wormholetraveler zijn blog vullen met reisverslagen. Schroom niet hem van commentaar te voorzien.

One thought on “Down Under

Leave a Reply