Sri Lanka, parel in de Indische oceaan

En zo komt er een einde aan een bijzondere Wormhole Travel.

We hebben ruim 2500 km afgelegd van Colombo, via Jaffna naar Sigiriya naar Nuwara Eliya om te eindigen in Hikkaduwa.

Sri Lanka parel in de Indische Oceaan heeft het hart van de Traveler en zijn companen gegrepen. Sri Lanka betekent schitterend of gezegend eiland en die naam heeft het niet zo maar gekregen. Prachtige natuur in al zijn diversiteit, groene theeplantages, een rijke historie, de Tuk Tuk’s en de toeterende bussen die zich niet echt aan regels houden, de littekens van de burgeroorlog en de Tsunami en een kleurrijke bevolking, die ondanks alle donkere momenten (Burgeroorlog, Tsunami) zijn veerkracht toont en gastvrij en bovenal hartelijk en geïnteresseerd is.

De Traveler sluit het boek dat reizen heet en kijkt met verwondering terug naar dat mooie fascinerende land wat Sri Lanka heet.

2 thoughts on “Sri Lanka, parel in de Indische oceaan

Leave a Reply