Op weg naar het dak van de wereld

De wormholetraveler heeft de koffers weer gepakt en de tickets uitgedraaid. Dit keer gaat het richting Nepal en India. Illustere pleisterplaatsen zoals Kathmandu, Bhaktapur, Pokhara, Candolim en Panjim. Gelukkig mogen we 30 kg bagage meenemen dus we kunnen traveling light wederom hanteren. Als we morgen om 15:30 landen op de luchthaven van Nepal dan staan daar onze reisgenoten Linda en Ger op ons te wachten. Na een ongetwijfeld hectisch bus ritje hopen we dan weer van een mooie ondergaande zon te genieten. De traveler heeft het boek der reizen weer geopend en zal er trachten weer een aantal bladzijden aan toe te voegen.

 

2 thoughts on “Op weg naar het dak van de wereld

  1. Lieve Fried en Marina, heel goede reis en een mooie tijd gewenst. We kijken uit naar jullie avonturen. Groetjes aan Linda en Ger. X Ingrid en Alex

Leave a Reply