Down-Under revisited


Na meer dan twee jaar opent Australië voor reizigers. Natuurlijk laat de de WHT zich niet de kans ontnemen af te reizen richting Down-Under. Samen met Moeder Jachthaven gaan ze hun dochter bezoeken die vlak voor de Corona uitbraak in 2020 naar Australië emigreerde. Natuurlijk staan Laurence en Thomas centraal in dit bezoek maar in de komende weken zal wel degelijk NSW en speciaal Sydney verkend worden. Een tipje van de sluier oplichtend; zeker zal de Worimi Conservation lands met de wandelende duinen, Blue Mountains waar zeker gehiked gaat worden en natuurlijk chillen bij Bondi beach. Het beloofd een spannende trip te worden daar COvID 19 het speelveld veranderd heeft. De WHT zal proberen inzicht te geven hoe het is te reizen in deze tijd.

Het boek van het reizen gaat weer open en een nieuw avontuur gaat toegevoegd worden.

Lees mee en verwonder u en reageer vooral !

Categories: reizen

7 comments

  1. Oh wat fijn dat jullie weer naar Laurence kunnen en lekker vacantie vieren daar , ik de WHT gemist en ga alles lezen !,
    Heel veel plezier !

  2. Lang op gewacht! Eindelijk dan.

  3. Leuk Fried! Ik ben benieuwd naar de verhalen.

  4. Ik ben heel benieuwd naar de verhalen als voorbereiding op mijn eigen reis er naartoe. Hebben jullie last van de vele regenval? Ik hoop dat het bij jullie meevalt. Groeten Ria

  5. Ik kijk uit naar jullie reis verhaal vanuit Australië. Ben ook heel benieuwd naar jullie trip naar The Blue Mountains omdat net nadat wij er in 2019 zijn geweest is de enorme branden begonnen en daar flink wat verwoesting hebben achtergelaten. Vergeet the Botanical Garden er niet te bezoeken. Die is zeker de moeite waard. Enne… help me even …. Waar staat de WHT voor?

  6. Ooh heel leuk! Mijn schoonouders zijn ook net geweest om mijn schoonzus te boeken. Twee jaar is heel lang op die manier…

Leave a Reply

%d bloggers like this: