Aotearoa ake i roto i toku ngakau, Tae noa tutaki ano tatou

Deze Wormholetravel door het spectaculaire land Nieuw Zeeland is tot een einde gekomen. 4435 km heeft de Wormholetraveler met zijn gezelschap rond gereden en het land bekeken, geproefd en ondergaan. Na 35 uur vliegen zijn de Wormholetraveler, Moeder Jachthaven, Valeska en Yannick weer terug in het koude kikkerlandje.

De variëteit aan landschappen, de ruimte, het klimaat en bovenal de Maori cultuur hebben diepe indruk gemaakt op de Wormholetraveler.  In de afgelopen verhalen heeft de WHT geprobeerd een persoonlijk beeld te schetsen over dit fascinerende land en zijn mensen. Het devies in Nieuw Zeeland is ‘no worries’, nou ze hoeven zich geen zorgen te maken, ze hebben het goed voor elkaar.

De Traveler zal zeker hier terugkomen al was het maar om de Potvis alsnog in zijn natuurlijke habitat te spotten.

 

De Wormholetraveler sluit het boek dat reizen heet en kijkt met verwondering terug naar dat mooie fascinerende land dat New Zealand heet.

p1011229

One thought on “Aotearoa ake i roto i toku ngakau, Tae noa tutaki ano tatou

Leave a Reply