De gordel van Smaragd, een reis naar het land van mijn moeder

De Wormhole Traveler staat weer op het punt te vertrekken. Dit keer bezoekt hij de gordel van Smaragd, het land waar zijn moeder geboren is. Het zal een intensieve reis worden waarbij Sumatra, Java en Bali bezocht worden.

rijstterrassen-panorama

De Traveler verheugt zich er enorm op en kijkt dan ook uit naar deze spannende expeditie. Want spannend gaat het zeker worden; na aankomst op Sumatra, het op een na grootste eiland van Indonesië (10 x Nederland), wordt gelijk aangevangen met een twee daagse trekking onder leiding van gewapende gidsen en dragers. De Traveler hoopt op close encounters met tijgers, neushoorns en orang-oetans.

tijger-bamboo-i47507

sumatraanse neushoorn

 

 

 

 

 

Indonesie-Sumatra-Bukit-Lawang-Trekking-2

 

 

 

 

 

 

 

Ook vulkanen staan op het programma waarbij een aantal werkende vulkanen beklommen gaan worden

Bromo_Volcano_Indonesia_WEB__49079.1476368276.1280.1280

en last but not least krijgen de Wormhole Traveler en zijn mede-reiziger een flinke dosis cultuur te verwerken.

rumahgadang1

 

 

Het boek van het reizen gaat weer open en een nieuw avontuur gaat toegevoegd worden.

Lees mee en verwonder u en reageer vooral !

Terima kasih

 

 

2 thoughts on “De gordel van Smaragd, een reis naar het land van mijn moeder

  1. Dat belooft weer een prachtige reis te worden, en heerlijk genieten voor jullie.
    Ben benieuwd naar de volgende stories!

  2. Eindelijk komt het er dan van……maak er een mooi herinneringen boek van met intense, persoonlijke belevenissen. @ Marina: maak foto’s met hart en ziek, zoals je altijd doet. Goede reis, kom veilig terug, we zullen jullie weer met open armen ontvangen! Liefs van ons, LS en GPD

Leave a Reply