No worries mate, returning home

Zoals gebruikelijk staan we vroeg op en drinken onze soy cap en latte bij Chapter One. We nemen afscheid van de o zo vriendelijke staff en beloven snel,weer terug te komen en vragen hun goed voor ThoLau te zorgen. Daarna gaan we terug richting appartement waar we afscheid nemen van Thomas die naar kantoor in Sydney gaat. Lau die thuis werkt heeft in de ochtend vergaderingen maar is zeker beschikbaar als we opgehaald worden door onze uber taxi. We ontruimen onze logeerkamer en pakken onze bagage in. Met pijn en moeite weten we het gewicht van de koffers onder de 25 kgs te houden, traveling light zal het niet worden deze keer. Sneller dan gedacht wordt het twaalf uur en brengen we de bagage naar beneden.

Lau zet onmiddellijk het kampeermatras weer aan de stoep, daar deze overbodig is geworden en dan zet je het naar goed Australisch gebruik weer langs de weg.

Ook de Traveler zet z’n overbodig geworden Adidas Stan Smith langs de weg, Lau schat in dat deze binnen een uur weg zijn.

We knuffelen nog een laatste keer met Lau,

een laatste groet, we zijn onderweg naar het vliegveld. Daar aangekomen checken we in bij Singapore Airlines, onze koffers worden zonder morren geaccepteerd, wel worden ze voorzien van het heavy en priority label.

Aangezien het ongelofelijk rustig is op Sydney Airport zijn we zo door de security check heen en ook de border patrol laat ons zonder mankeren passeren.

Wel vraagt Ibu Marina nog een stempel in haar paspoort en de Aussies zijn zonder meer bereid dat te fixen.

De traveler gaat op jacht naar een lounge maar dat is geen sinecure bijna alle lounges zijn dicht, gelukkig is de Amex lounge sinds deze dag open en kunnen de Traveler en MJ daar plaats nemen.

Moeder Jachthaven scoort ook nog een paar Uggs in de uitverkoop dus we hebben nog meer mee te zeulen.

Uiteindelijk mogen we aan boord van de A380 en aangezien deze vlucht als VTL (vaccine travel lane) is geoormerkt hebben we alle ruimte en kunnen we lang uit liggen, wat vooral MJ erg plezierig vindt.

Na een 8 uur vliegen landen we in Singapore waar we onmiddellijk de lounge in duiken.

3 uur later kunnen we weer boarden dit keer bij good old KLM. We vertrekken op tijd en de Traveler slaapt al voordat het vliegtuig opstijgt.

Dertien en een half uur later landen we dan op schiphol

en als dan eindelijk de koffers op de band arriveren dan komt deze travel weer tot een goed einde.

Leave a Reply