Naar het land van de San

Dit keer gaat Wormholetraveler onderweg richting het zuiden van Afrika waar Namibië bezocht gaat worden.

Illustere plaatsen zoals de Kalahari, Skeleton Coast, Etosha en de Caprivi strook zullen de revue passeren waarbij de big five van Afrika hopelijk worden ontmoet.

De WHT & co verplaatsen zich dit keer in een woestijn tank speciaal ontworpen voor transport in het mulle zand.

De eerste tekenen van leven in het hedendaagse Namibië-gebied dateren uit 27.000 voor Christus. Rotstekeningen van de Bosjesmannen getuigen van de eerste tekenen van vroege beschaving.

Zoals zoveel landen in Afrika werd ook Namibië gekoloniseerd ooit was het een Duitse kolonie en de vele Duitse namen herinneren aan die tijd. De WHT en moeder Jachthaven hebben druk geoefend op de Duitse naamvallen want Hoch Deutsch komt nog steeds voor, zoals bijvoorbeeld das Bahnhof Hotel.

Tegenwoordig wonen er 2,4 miljoen mensen in Namibië En is daarmee een van de dunst bevolkte landen ter wereld.

Het boek van het reizen gaat weer open en een nieuw avontuur gaat toegevoegd worden. De Wormholetraveler neemt u mee op expeditie….Lees mee en verwonder u en reageer vooral !

13 thoughts on “Naar het land van de San

  1. Oh wat heerlijk ! Ik kijk nu alweer uit naar alle mooie verhalen en foto’s ! Heel veel plezier !

  2. Dat wordt weer een interessante reis. Dit keer samen? Of voegen jullie je daar bij een gezelschap? Goede reis in ieder geval en we genieten op afstand mee met de verhalen en foto’s. Groeten Ria

  3. OK … ik ga even wat dagen vh verslag inhalen 🙃… ben natuurlijk reuze nieuwsgierig hoe het is in Namibie !

Leave a Reply